INNOVÁCIÓ HATÉKONYSÁG ÖKOLÓGIA
több mint 20 éves tapasztalat és innováció a növények tápanyagellátása és a megelőzés területén

TERMÉKEINK


Társaságunk alapterméke az Azoter, mely egy folyékony, baktérium alapanyagú biotrágya. Termékünk az abszolút legmagassabb csíraszámot tartalmaza. Egy hektar termőföld lekezelésére elegendő 10 liter anyagunkból.

Folyékony bakterium alapanyagú műtrágya, melynek alapja az Azoter, de továbbá tartalmazza a Trichoderma atroviride gombát mely elpusztítja a Fusárium spóráit és erős ösztönző hatása van a növekedésre.Továbbá felerősíti a növény védekezőképességét , ezáltal a beéréskor jelentőssen csökkenti a mykotoxin mennyiségét a növényben betakarításkor.

Az AZORHIZ® egy baktériumtrágya, mely összetételének köszönhetőleg /aszimbiotikus és szimbiotikus baktériumok / elegendően ellátja egyes növényeket nitrogénnel az egész vegetáció alatt mint pl. a szója, bab, borsó és lucerna.

Az AZOTER-SC® a baktériumokon kívül, melyek az AZOTER baktériumtrágya alapját képezik tartalmaz még egy mykoparazitikus gombát a Coniothyrium minitanst, mely hatásosan kiirtja a fehérpenész spóráit (Sclerotinia sclerotiorum) a talajból.

A Azoter L baktériumalapanyagú lombtrágya széleskürű felhasználásra, egy speciális baktériumot tartalmaz amely növészövetből lett kinyerve. Kijuttatás után képes lekötni a levegő nitrogénjét a levélzeten keresztül.

Folyékony bakteriumtrágya , mely az Azoter összetevőin kívül tartalmaz még egy speciális baktériumot. A Pseudomonas putida segíti a mikroelemensek felvételét a növénynek gyökérzetén keresztül, többeközött meggyorsítja a szármaradványok lebontását és nemutolsósorban megnöveli a digesztátok által kijuttatot tápanyag kihasználását.

Folyékony bakteriális műtrágya többféle termesztett növény, levélzet-levél alkalmazására tervezve, amely a növényi szövetekből izolált speciális típusú baktériumokat (Herbaspirillum seropedicae) tartalmaz, megkötve a növényekben a levegő nitrogénjét.

Folyékony bakteriális műtrágya többféle termesztett növény, levélzet-levél alkalmazására tervezve, amely a növényi szövetekből izolált speciális típusú baktériumokat (Herbaspirillum seropedicae) tartalmaz, megkötve a növényekben a levegő nitrogénjét.Továbbá az Azoter LF+ tartalmaz egy speciális parazítíkus gombát a Trichoderma atroviride-t.

AZOTER Trading s.r.o.

1995 óta az európai piacon úttörő szerepet tölt be a baktériumtrágyák gyártásában és azok mezőgazdasági őstermelésben történő nagy felületekre kiterjedő alkalmazásában. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a növényi tápanyagellátásra szolgáló baktériumtrágyák és a mezőgazdasági őstermeléssel kapcsolatos megelőzés területén.

Több informácio

Érdeklődik termékeink iránt?

RENDELÉSI FORMULÁR